Bosio Demi Sec Sparkling Zero Rosé (Alcoholfree) Piemont

Novinka
269 Kč / ks
Skladem (4 ks)

Toto jiskřivé růžové bude zářit z vaší sklenice. Svěží, hladké a živé, plné čerstvého červeného ovoce. Vzpomeňte si na jahody, maliny a červený rybíz, které se s nadšením převalují jedna přes druhou. Trocha sladkosti, aniž by se změnila v dezertní víno, jde ruku v ruce s osvěžující mineralitou. Párty ve skle i na stůl, protože tahle láhev je (bezalkoholová) párty sama o sobě! 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Toto jiskřivé růžové bude zářit z vaší sklenice. Svěží, hladké a živé, plné čerstvého červeného ovoce. Vzpomeňte si na jahody, maliny a červený rybíz, které se s nadšením převalují jedna přes druhou. Trocha sladkosti, aniž by se změnila v dezertní víno, jde ruku v ruce s osvěžující mineralitou. Párty ve skle i na stůl, protože tahle láhev je (bezalkoholová) párty sama o sobě! Vynikající samotné, s korýši,fíky, salátem s modrým sýrem a hruškou a pikantními (asijskými) pokrmy. Užijte si nyní nebo až do roku 2026. Podávejte při 6-8 °C 

 

Proces výroby nealkoholického vína začíná stejně jako u běžného vína s alkoholem. Při tomto procesu vzniká kvašením cukrů v hroznové šťávě alkohol, který má zásadní vliv na výslednou chuť vína. Je proto nezbytné, aby tímto krokem prošlo i víno, které se časem stane bez alkoholu. Poté se z vína odstraní alkohol. To lze provést různými způsoby, jako je vakuová technika nebo technika „otočného kužele“. Těmito metodami se alkohol extrahuje z vína při nízké teplotě. Technika zvlákňovacího kužele využívá rotující kužely, které produkují páru, která pomáhá zachovat vůně a chutě během procesu. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Lahev
Archivace: 2026
Doporučená teplota podávání: 6-8 °C
Doporučené servírování: Mušle,roquefort
Druh vína: Suché víno
Obsah alkoholu: 0%
Odrůda: Chardonnay, Moscato, Brachetto
Typ barvy: Šumivé víno
Vinařská oblast: Piemont
Země: Itálie
sada: /bosio-demi-sec-sparkling-zero-rose--alcoholfree-krabice/
lahev: /bosio-demi-sec-sparkling-zero-rose--alcoholfree/

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: